
LEES ONS JAMVERHAAL
HOE HET ALLEMAAL BEGON
ONTMOET
Gelato Glimlach

BELANGRIJKE DATA
2022 - HET IDEE IS GEBOREN
La vita è bella !
Van gepassioneerde chef -kok
tot gepassioneerd ambachtelijk Italiaanse gelato bereider !
De passie voor 'eten' heb ik meegekregen van mijn mama. Zij werkte steeds met verse voeding, bereidde alles zelf met de hand en leerde me de knepen van het vak. Creatief met eten kunnen bezig zijn was dan de volgende stap waarbij ik mijn studie van kok in de piva-school Antwerpen heb voltooid.
Dit doe ik nog steeds met héél véél passie.
Maar ook de passie voor het zelf bereiden van ambachtelijke Italiaanse gelato heeft mij nooit losgelaten. In mei 2022 werd deze droom waar.
Door ervaringen en bezoeken aan verschillende ,ook, Italiaanse exposities ontplooide ik mijn kennis op verschillende manieren en dit steeds met verse producten.
Het perfectioneren van het draaien van Italiaans ijs, het maken van ijstaarten op maat en de knepen van het vak heb ik meegekregen en ervaren tijdens een opleiding in Duitsland van een Italiaans bedrijf.
De Italiaanse contacten blijven nog steeds optimaal om het perfectioneren van zowel smaak als textuur te onderhouden en indien nodig aan te passen.
Elke dag wordt ons ijs vers gedraaid met een unieke smaak.
Onze ijstaarten ,ijslammetjes ,bruidstaarten, thema-ijstaarten worden zorgvuldig en op maat bereid.
Gelato Glimlach is dan ook de "place to be" om te genieten van het heerlijke Italiaanse ijs met een rijk aanbod aan een verscheidenheid van smaken.